Ukoliko  Vaš automobil troši previše, curi mu ulje, limarija je trula, mehaničari i električari vam uzimaju previše za sitne popravke koju su sve češće i češće, znajte da to vozilo nije za bacanje, uvek za njega možete uzeti neki novac i prodati ga, u kojem god da se stanju nalazi. Došlo je vreme da rashodujete staro vozilo i uzmete novo. Zaradite novac od starog vozila i prodajte ga. Otkup auta je pravo rešenje za vas!


Otkup auta i polovnih vozila
            Jedna od usluga kvalitetnih i profesionalnih firmi i agencija jeste i otkup auta i polovnih vozila. Ukoliko želite da prodate takav automobil, znajte da vam sve usluge procene i preuzimanja vozila stoje na raspolaganju, kao i kada biste prodavali automobil kao fizičko lice. Sve što je potrebno da uradite jeste da  kontaktirate agenciju putem e-maila ili pozivom na broj telefona. Prilikom prodaje ovakvi automobili imaju smetnju jer su služili za prevoz robe, radnika i prešli su veliki broj kilometara. Najbolji način da se jedno ovakvo sredstvo pretvori u novac jeste da se obratite profesionalcima  jer će se vozilo Vaše firme u tom slučaju isplatiti u istom danu.

            Ukoliko vaša kompanija ili firma prodaje vozila isključivo putem javnih nadmetanja-licitacija ili pismenim ponudama imate opciju da kontaktirate agenciju i tako je pozovete da učestvuje, što će ona sigurno prihvatiti i javno se nadmetati.

            Prilikom ovakvih transakcija plaćanje se izvršava odmah, preko računa ili na ruke, što je stvar konkretnog dogovora.Pozovite nas 064 133 08 80.