Naša kompanija specijalizovana je za otkup svih vrsta automobila, kamiona i kombija. Svoje poslovanje baziramo na pristupačnosti i zadovoljstvu naših klijenata svuda u Srbiji. Džipovi, kao vrlo zastupljene vrste vozila na našem području su naročito atraktivni za otkup. U slučaju da posedujete neki tip džipa, a želite da ga prodate, kontaktirajte naš tim i posao će biti realizovan u najkraćem mogućem roku.


Image title           

            Bilo da je reč o izuzetno starom džipu, ili je u pitanju noviji model, privlačnog ili manje atraktivnog enterijera i limarije, jakog ili slabijeg motora, ništa od ovoga ne predstavlja prepreku da Vam već istog dana sastavimo prvobitnu ponudu u skladu sa vašim informacijama o džipu. Prilikom prvog kontakta sa nekim iz našeg tima, neophodno je dostaviti nam nekoliko osnovnih elemenata o džipu kao što su: godina proizvodnje, snaga motora, model, proizvođač, boja i pređena kilometraža. Nakon tog zahteva, naš tim zaseda i na osnovu unapred utvrđenog cenovnika procenjuje vrednost Vašeg džipa i iznosi prvu ponudu. Ukoliko je ona odgovarajuća, pristupa se izradi konačne ponude nakon ličnog uvida procenitelja u stanje džipa i ukoliko je potrebno ponuda se koriguje i zaključuje.

            Mora se naglasiti da su procene potpuno besplatne i nisu obavezujućeg karaktera. Novac se isplaćuje u najkraćem roku i svi ostali propratni troškovi transporta i odvoženja džipa su naša briga. Naš tim procenitelja i ugovarača čeka na Vaš poziv.