Vozači se sve češće nalaze u situaciji da u svojoj garazi ili dvorištu imaju havarisan automobil koji samo rđa, puni se prašinom i propada. Ukoliko ste vi ta osoba, verovatno imate automobil koji je dugi niz godina bio u upotrebi, ali polako su počeli kvarovi do trenutka kad ste shvatili da njegovo održavanje daleko više košta nego što vaše mogućnosti to dozvoljavaju. Pritom vam je potrebno prevozno sredstvo svakodnevno. Ukoliko vaš automobil nije u voznom stanju, ili jeste, ali ne možete ili ne želite da ulažete više u njega, znajte da postoje agencije koje i ovakve automobile otkupljuju, pa tako od nečega što za vas nema upotrebnu vrednost možete i zaraditi.


Image title            Prednost ovakvih agencija je to što je na vama da kontaktirate, pošaljete slike i informacije ili pozovete telefonom nakon čega dobijate besplatnu procenu vašeg vozila. Agencija je ta koja će srediti sve papire u okviru zakonskih procesa, angažovati preuzimanje vozila, i najbitnije, lišiti vas muka da tražite kupca, tumarate po auto pijacama itd. Ukoliko se radi o havarisanom automobilu agencija ne gleda godište automobila, ne gleda pređenu kilometražu, ne gleda koje je marke, da li ima plin ili benzin, da li je dizelaš, da li ima  ABS, ESP...

            Ukoliko vaše vozilo nije u voznom stanju, agencija otkupljuje ovakav automobil i na kilo, za delove i slično. U svakom slučaju ste na dobitku i od automobila koji vam zauzima prostor možete zaraditi i obezbediti sebi funkcionalno vozilo.

            Nezavisno od štete i stanja u kome se vozilo nalazi sve što se tiče prodaje i preuzimanja možete završiti u roku od jednog dana, pri čemu ćete i odmah dobiti novac.